Política

Informació i participació, eixos bàsics de la política local a Bocairent

L'alcalde tendix la mà a l'oposició en la presa de possessió

El treball conjunt entre els tres grups polítics representats a la nova Corporació Municipal de Bocairent ha de ser un dels eixos bàsics a desenvolupar en la legislatura que ara comença, segons va expressar l'alcalde reelecte socialista d'aquesta població, Josep Vicent Ferre, en el discurs d'investidura pronunciat en el ple de constitució de l'ajuntament bocairentí el dissabte 11 de juny.

Malgrat haver obtingut la majoria absoluta, Ferre ha convidat a treballar de forma conjunta amb el Govern local als grups polítics del PP i del Bloc, però sense oblidar la ciutadania ja que en ella resideix una bona part de l'èxit en la gestió municipal. «M'heu ensenyat a anteposar els interessos del poble als propis, m'heu donat l'oportunitat de presidir l'ajuntament i espere no defraudar-vos en els quatre anys vinents».

Josep Vicent Ferre va agrair el seu esforç a les persones que han format part de l'equip de govern en l'anterior legislatura i va comentar que hi ha més aspectes que unixen als tres grups municipals en contraposició d'altres que els separe. Per a Ferre, una de les principals preocupacions en el nou temps polític és la situació econòmica, pel que un dels principals objectius ha de centrar-se essencialment «en revertir la situació dins les possibilitats reduïdes que ofereixen els ajuntaments en aquesta matèria».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.