Política

Fabra no serà “xèrif del comtat”

Assegura que la possibilitat de convertir-se en regidor no electe i cap de la Policia Local va ser una broma

Un “indignat” increpa el president de la Diputació en el seu últim ple

El president de la Diputació de Castelló i president provincial del PP, Carlos Fabra, ha afirmat que la possibilitat de ser regidor no electe en l'Ajuntament era una “broma”. “Ni l'alcalde m'ha fet cap proposta mai ni jo li l'he demanada mai”, ha assegurat.

Fabra ha aclarit que serà el PP el que li facilite “els mitjans de seguretat necessaris, tal com estava previst i no hi ha més històries”.

El president provincial ha fet aquestes declaracions després de l'últim ple de la Diputació abans que comence la legislatura 2011-2015, el pròxim dia 23.

En finalitzar el ple, un indignat ha increpat Fabra i li ha dit: “Ja veig quant treballa, un minut!”, al mateix temps que portava una fotocòpia d'un diari en el qual es feia al·lusió a les declaracions del president quan va dir que voldria ser el “el xèrif del comtat”, en referència a la voluntat de convertir-se en regidor de la Policia Local.

Fabra ha assegurat que en els últims dies ha llegit “coses molt gracioses”, com que l'havien “frenat per a anar en la llista de l'Ajuntament de Castelló” o que havia de ser regidor no electe.

Fabra ha aclarit que la distorsió informativa es va generar a partir d'una “qüestió que va sorgir en una roda de premsa de l'Ajuntament”. “Un dia vaig decidir seguir la broma i no sé a qui li vaig dir que m'ho estava pensant, però no cal dir que jo creia que era de conya, però quan vaig veure que la cosa prenia format de tres pàgines en el diari, la veritat és que vaig riure molt”.

El president ha subratllat que si haguera volgut seguir en política “hauria seguit de president de la Diputació”. M'he n'anat quan he volgut i estic feliç”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.