Política

L'alcalde de Mollet és increpat pels “indignats” després d'apujar-se el sou

Els manifestants el segueixen durant un recorregut de dos quilòmetres a la sortida del ple en què s'ha aprovat la revisió dels salaris del consistori

La mesura s'ha aprovat amb els vots de PSC i CiU i els vots en contra d'ICV, mentre que PP i ERC s'han abstingut

L'alcalde de Mollet del Vallès ha estat increpat aquest dimecres per un grup de 300 persones que li han retret la decisió de apujar-se el seu sou i el dels regidors.

Després del ple on s'ha aprovat situar els salari del cap del consistori en 65.000 euros anuals i el dels regidors entre 44.000 i 53.000 euros, Josep Monràs (PSC) ha hagut de suportar durant gairebé mitja hora els insults d'un grup d'indignats.

A la seva sortida del ple, els manifestants l'han seguit des de l'Ajuntament fins al centre cívic de Can Pantiquet. Un recorregut d'uns dos quilòmetres que l'alcalde ha fet impassible i amb un posat molt seriós. El grup, majoritàriament format per joves, l'ha seguit amb crits, càntics, xiulets i tambors. Mentrestant, diversos agents de la policia local han envoltat l'alcalde per evitar mals majors. Els “indignats” li han demanat la dimissió i li han brindat insults com “xoriço”.

La revisió dels sous del consistori s'ha aprovat amb els vots de PSC i els 4 de CiU, principal grup de l'oposició. Els 3 regidors del grup d'ICV-EUiA han votat en contra d'aquesta decisió, mentre que els 4 representants del PP i els 2 d'ERC s'han abstingut.

Monràs ha assegurat davant els mitjans que els solaris dels regidors de Mollet està “molt per sota” dels que marquen les diferents entitats municipalistes (com l'FMP i l'Associació Catalana de Municipis).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.