Política

Alaquàs s'obre a la participació ciutadana

Es creen dos noves àrees de Desenvolupament i Treball i Polítiques d'Igualtat i es dona un nou impuls a la participació ciutadana i la implicació dels joves

El nou organigrama presenta diverses novetats que incorporen noves competències al govern municipal i defineixen alguns dels eixos fonamentals de la nova legislatura. D'una banda, es crea una nova Àrea de Desenvolupament i Treball per tal de reforçar les iniciatives municipals en la promoció de l'ocupació. L'Ajuntament d'Alaquàs tindrà també, en aquesta legislatura, una nova Àrea de Polítiques d'Igualtat per potenciar el treball en igualtat de gènere i oportunitats i es reforçarà l'àrea de la Participació Ciutadana.

Pel que fa a la distribució de les àrees i regidories, l'Alcaldessa assumirà la nova àrea de Polítiques d'Igualtat, que donarà un nou impuls a l'equitat d'oportunitats entre els gèneres. A més, la primera edil continuarà tenint al seu càrrec Seguretat Ciutadana i la Prefectura de la Policia Local i estrenarà la nova regidoria de Política Lingüística. Els regidors Juan Antonio Oñate Arcos i Isabel Mondéjar Villarejo assumiran la primera i segona tenència d'Alcaldia respectivament.

El numero 2 del govern municipal, Juan Antonio Oñate Arcos, es farà càrrec de la regidoria d'Urbanisme, Medi Ambient, Contractació, Serveis Urbans. El regidor assumirà també la delegació de la Policia Local.

L'edil Isabel Mondéjar Villarejo, número 3 de la llista, ostentarà la nova regidoria d'Agenda Política i Relacions Institucionals i serà també la responsable de les polítiques de Consum i Salut Pública.

La nova àrea de desenvolupament industrial i promoció de treball l'assumiran l'empresari Juan José Alós Roig i l'economista Just Besó Andrés. Dins d'aquesta àrea econòmica, Juan José Alós continuarà al cap de la Regidoria de Desenvolupament Industrial i Foment del Treball, sent aquesta la seua segona legislatura a l'Ajuntament

Just Besó Andrés, la nova incorporació del govern municipal, es farà càrrec de la Regidoria d'Economia, Hisenda i Personal.

Les competències en serveis socials continuarà mantenint-les la regidora Cristina Blasco García, responsable de la Regidoria de Benestar Social des de fa 8 anys i coordinadora de tots els programes socials promoguts des de l'Ajuntament.

Antonio Saura Martín es farà càrrec en aquesta nova legislatura de la Regidoria d'Educació i Cultura a més d'assumir la Regidoria de Societat de la Informació i Modernització de l'Administració.

Diana Muñoz Fernández continuarà gestionant la Regidoria de Joventut i assumirà també Sanitat.

Les noves incorporacions Óscar García Merenciano i Marta Casas, ocuparan les Regidores de Festes i Participació Ciutadana respectivament. L'Alcaldessa d'Alaquàs ha decidit que el primer siga el responsable de Festes i Falles donada la seua trajectòria en el món associatiu i festiu d'Alaquàs.

Marta Casas Sánchez, la regidora més jove de la Corporació, assumeix una de les Regidores amb més projecció de la legislatura, la de Participació Ciutadana. Serà l'encarregada també de la Regidoria de Cooperació Internacional i assumirà també Transport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.