Política

els nous ajuntaments

El govern de Sant Pere Pescador crea cinc àrees de gestió

S'ha nomenat un cap d'àrea per coordinar els serveis i la feina dels regidors

Les novetats més destacades del govern municipal de Sant Pere Pescador és la distribució dels regidors en cinc àrees de gestió i la figura dels caps d'àrea a cadascuna per tal de coordinar els diversos serveis i la feina dels regidors. Segons ha explicat l'alcalde Jordi Martí (ISP-AM) a cada àrea hi haurà un grup de treball que es crea amb la voluntat de realitzar “una gestió més eficient i eficaç de cadascuna de les tasques delegades i un seguiment més personalitzat basat en la política de proximitat”. Les àrees són: Planificació Territorial, que encapçala Lluís Font i de la qual també en formen part Blai Bahí, Anna Isern i Adrià Gasau; Serveis Econòmics, Serveis Urbanístics, i Organització i Règim Intern, dirigida per Agustí Badosa i en la qual també hi ha Pere Bonavia; Joventut, Festes i Esports, que dirigeix Pere Bonavia i en què també hi ha Marina Barceló, Adrià Bardera i Ginesta Miró; Serveis a les Persones i Relacions Ciutadanes, de la qual n'és responsable Maria Dolors Ferrer; i Alcaldia-Presidència, coordinada per l'alcalde.

En el govern s'han nomenat tres tinents d'alcalde: Agustí Badosa, Maria Dolors Ferrer i Anna Isern Font. El consistori de Sant Pere Pescador està format per un únic grup, Independents per Sant Pere, ja que no se'n va presentar cap més. Hi ha un total d'onze regidors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.