Política

Els socialistes d'Aldaia creen un fons solidari

Les quantitats a adjuntar aniran en funció dels despropòsits econòmics de l'alcaldessa

La primera donació han estat els 1.120 euros d'indemnització als regidors socialistes

Arran de les primeres decisions d'índole econòmic que pren l'alcaldessa d'Aldaia, la despesa que suposa el nou govern local i la que originen les juntes de govern i comissions informatives, els socialistes d'aquesta localitat del vessant Sud de la comarca de l'Horta, han decidit crear un fons solidari, la finalitat del qual és ajudar les persones més necessitades de la vila.

Guillem Lujan, síndic portaveu del PSPV-PSOE al consistori, ha informat que per tal de gestionar aquest fons, es posaran en contacte amb les organitzacions que s'hi dediquen a l'ajuda social perquè siga efectiva aquesta decisió.

El fons està nodrit a base de les aportacions voluntàries dels regidors socialistes, quan consideren que les indemnitzacions percebudes, es corresponen a convocatòries innecessàries o abusives, com ha estat el cas de la constitució de les quatre comissions informatives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.