Política

L'alcaldessa d'Aldaia vol posar en evidència el PSPV

Denuncia que la constitució de les comissions de treball han seguit el mateix procediment que quan governava el PSOE

Davant l'anunci dels regidors socialistes d'Aldaia de la creació d'un Fons Solidari amb el resultant dels diners que consideren cobrats sense necessitat, l'alcaldessa d'Aldaia, la popular Carmen Jàvega ha manifestat que els socialistes volen desviar l'atenció de les malifetes que s'han comés al consistori durant els darrers 32 anys i “ho fan amb aquesta mena de circ que qüestiona, a més, la tasca dels tècnics i de la secretària de l'Ajuntament”.

Segons la informació facilitada pel PP local, el PSOE convocà una comissió més que el PP l'any 2007 i la gratificació per assistència estava, aleshores, en 150 euros. És així com l'alcaldessa i l'actual equip de govern diuen que si s'ha de crear un fons solidari, “haurien d'aportar totes les gratificacions percebudes durant l'anterior legislatura, perquè totes naixen del mateix principi”.

L'equip de govern, demana coherència a l'oposició, ja que el representant del Bloc ha decidit tornar la seua retribució mentre l'anterior regidor d'aquesta formació no ha tornat en cap moment els 1.840 euros que va percebre pel mateix concepte en l'anterior legislatura.

No ho entén

Pere Rossell

Segurament la nova alcaldessa d'Aldaia pensa que tots van a per ella i, en realitat trobe que no ha acabat d'entendre la proposta que fa el PSOE i la resolució que ha decidit fer el Bloc-Compromís per Aldaia. Anem a veure: si han decidit tirar pel camí del mig, és perquè no s'està d'acord que es convoquen comissions i reunions gratificades que no hagen de ser productives o que es poden optimitzar, res va contra els funcionaris ni contra la secretària. En realitat el que és proposa, és un estalvi municipal que no li vindrà malament a les arques de l'Ajuntament.

No obstant això, si la nova alcaldessa prefereix veure animadversió contra ella, o contra el partit que la sustenta, doncs que ningú no li lleve la raó, però s'ha de dir que no la hi ha. Convé desenvolupar la legislatura sense sentiment de culpa ni tampoc sense cainisme barat o gratuït.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.