Política

EQUIPAMENTS

La piscina de Calonge es començarà a fer al setembre

Les obres de la piscina mancomunada de Calonge, Palamós i Vall-llobrega es faran a la finca Balitrà Est

Segons ha explicat l'alcalde de Calonge, Jordi Soler, si el calendari programat se segueix i no hi ha imprevistos de darrera hora, finalment les obres de la piscina han de començar al setembre vinent. Per Soler, el calendari és clar perquè el projecte de construcció té un termini màxim d'execució de catorze mesos. Això vol dir que la piscina podria entrar en servei durant la tardor del 2012, tal com vàrem publicar l'abril passat. Es parla de piscina coberta, però el projecte té més abast i preveu portar a terme un complex esportiu. Això dibuixa una instal·lació de 4.222 metres quadrats, on s'inclourà una piscina de 25x12 metres i sis carrers, la piscina auxiliar per a saunes i hidromassatge, així com sales de gimnàstica, de musculació i zona de serveis. La piscina coberta es construirà en un edifici de planta soterrada i una en superfície, que minimitza l'impacte visual, adaptant-se al terreny en pendent, així com amb una orientació cap al sud amb una presència important dels elements de vidre per aprofitar al màxim la llum natural. El projecte també inclou la urbanització externa, amb una superfície de 3.755 metres quadrats en què s'inclou l'aparcament, les zones verdes i els accessos.

LA XIFRA

5,2
milions d'euros
és el cost que tindrà aquest equipament, que disposarà d'una superfície de 4.222 m².

Redefinir el projecte

El cost de construcció de la piscina coberta mancomunada ha estat finalment de 5.200.000 euros, amb les millores i rebaixes aplicades al projecte. Aquestes es concreten en l'ampliació i asfaltatge de l'aparcament, i la construcció d'una pista de monopatí annexa al complex, amb la qual cosa es podrà retirar l'actual pista de monopatí situada davant la nau dels 50 metres de Palamós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.