Política

els nous ajuntaments

L'alcalde de Forallac, l'únic del govern amb dedicació exclusiva

La coordinació per delegació és de 450 euros al mes, i les assistències, de 125

L'alcalde de Forallac, el convergent Josep Sala, que ocupa la presidència, tindrà un sou per la seva dedicació exclusiva al càrrec municipal de 51.546,88 euros bruts a l'any, com fa quatre anys. Sala és alcalde de Forallac des de l'any 1987. Abans havia estat 4 anys regidor. A part d'alcalde, Sala és també en aquest mandat diputat provincial, càrrec que ocupa des de l'any 2007. També va ser conseller comarcal del Baix Empordà, entre el 1988 i el 1999. I des d'aquella data, fins al 2003, va ocupar la presidència del consell. També participa en diferents entitats socials: Consorci Alba Ter, Fundació Josep Pla, la fundació Vimar i la fundació Mas Badia, entre d'altres.

Sala és l'únic membre de l'equip de govern de Forallac amb dedicació. La resta dels membres del govern tindran una indemnització per gestió o assistència. Així, els regidors amb delegació tindran un sou màxim mensual de 450 euros. D'altra banda, les assistències als plens, juntes de govern i comissió especial de comptes serà de 125 euros per sessió. Unes retribucions com les de l'anterior mandat. El regidor de l'oposició, Josep Antoni Masuet, d'Independents pel Grup de Forallac-PM, cobrarà per assistència en els plens.

La primera tinenta d'alcalde és Marta Chicot, que s'ocupa d'activitats, festes, lleure i publicacions. El segon tinent d'alcalde, Santi Muní, Hisenda, noves tecnologies, Règim Intern i Governació. La tercera tinenta d'alcalde, Rosa Figueras, Turisme, Ensenyament i Patrimoni.

El regidor Jaume Teixidor s'ocupa de mobiliari urbà, enllumenat, senyalització viària, jardins i cementiri. El regidor Narcís Oriol portarà Medi Ambient, recollida d'escombraries, aigua i sanejament. El regidor Salvi Ribas gestiona Camins, Medi Natural, Agricultura i Maquinària. I la regidora Núria Lagraña s'ocupa d'Habitatge, Serveis Socials, Salut i Esport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

‘Heu de tornar-hi’, la crida de l’ANC a mobilitzar-se per la Diada

barcelona
politica

Junts anuncia que farà una oposició dura contra Collboni en l’etapa post Trias

Barcelona

El PSC demana solucions per a les famílies de l’escola bressol la Baldufa

GIRONA
Política

El govern espanyol estudia una petició d’indult per a Junqueras, Romeva, Turull i Bassa

barcelona
estat francès

Macron nomena el conservador Michel Barnier com a nou primer ministre

barcelona
estat espanyol

Perelló reclama que no es digui als jutges com han d’interpretar la llei

barcelona

David Bote, nou president delegat de la Federació de Municipis de Catalunya

Barcelona
Política

La resolució del TC sobre l’amnistia pot tardar entre sis mesos i un any

barcelona
alemanya

La polica abat un home armat a prop del consolat d’Israel a de Munic

barcelona