Política

tarragonès

Suspenen un aplec independentista a Altafulla

La decisió es fa pública arran de la crítica del PP per la presència de Bildu

Aquest cap de setmana s'havia de fer a Altafulla el IV Aplec del Camp, una trobada dels col·lectius de l'Esquerra Independentista del Camp que s'organitza des de fa quatre anys a diversos municipis tarragonins. Finalment, però, l'Ajuntament ha decidit suspendre'l. “Després de diverses negociacions amb el tinent d'alcalde, Jordi Molinera, semblava tot tancat, però quan ell se'n va anar de vacances, el govern (format per SI i Alternativa Altafulla) va començar a dubtar sobre la conveniència d'aquest aplec al municipi”, segons critica l'Esquerra Independentista del Camp en un comunicat. El col·lectiu lamenta que l'Ajuntament hagi decidit suspendre l'aplec perquè no disposava d'uns permisos, que, segons els membres del col·lectiu, fins ara no els els havien demanat.

A més, l'anul·lació de l'acte arriba després que el PP hagués criticat el consistori per “obrir les portes del municipi” a Bildu. Membres d'aquesta formació havien de prendre part en una taula rodona juntament amb SI i la CUP. L'Esquerra Independentista del Camp demana “coherència a SI perquè trenqui el govern si és cert que els han fet el llit als seus companys, Alternativa Altafulla, impedint actes independentistes al poble”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.