Política

Pajín afirma que seria un “enorme honor” encapçalar la llista del PSOE per Alacant

La ministra diu que la retirada de la política de destacats dirigents socialistes representa “una decisió molt personal”

La ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajín, ha assegurat aquest dimecres que per a ella seria “un enorme honor” formar part del projecte que lidera el candidat socialista a la presidència del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, així com representar a la demarcació d'Alacant i els interessos dels seus ciutadans en el Congrés.

Pajín ha realitzat aquestes declaracions durant la visita que ha fet a les instal·lacions de l'Associació de la Indústria de la Joguina a Ibi. La ministra s'ha pronunciat d'aquesta manera en ser preguntada si està disposada a encapçalar la llista del PSOE per Alacant després que membres del govern i destacats integrants d'aquesta formació ja han anunciat que no estaran en les candidatures socialistes.

“He dit des del primer dia, des que el secretari general dels socialistes valencians [Jorge Alarte] m'ho va suggerir, que per al mi seria un enorme honor no només poder pertànyer i formar part del projecte socialista en el qual crec i que avui encapçala Rubalcaba sinó, a més, i els més important, representar, una vegada més, a la meua terra i els interessos dels alacantins en el Congrés dels Diputats”, ha respost.

No obstant això, la ministra ha apuntat que han de ser els òrgans democràtics del partit els quals decideixin. Així mateix, respecte a què pot suposar per al PSOE que membres destacats de la formació no estiguen en les llistes per als comicis del 20 de novembre, Leire Pajín ha manifestat que aquesta és “una decisió molt personal”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.