Política

Sebastià Garcia presenta a Dénia el seu equip

El nou secretariat del BLOC de Dénia està format per un grup nombrós que barreja experiència i joventut

El recent nomenat secretari local del BLOC de Dénia, Sebastià Garcia, ha presentat el seu equip de treball davant un centenar de militants i simpatitzants del col·lectiu nacionalista. Garcia va ser triat el passat mes de juliol per la militància com a secretari local, substituint en el càrrec Josep Crespo, que ha decidit centrar-se en el seu treball de regidor a l'Ajuntament de Dénia, tot i que també formarà part d'aquest nou secretariat.

Sebastià Garcia ha presentat un per un el seu nou equip de treball, format per un grup de 18 persones, que són: Joan Mascarell, Dolors Alexandre, Enric Vengut, Pere Escortell, Mari Carme Sellés, Pere Vicent Pérez Macià, Ricard Pérez, Maria Silvestre, Jaume Martínez, Ramon Cerdà, Maria Amparo Chiner, José Martínez, Josep Crespo, Paula Espí, Vicent Crespo, Maria Rosa Costa, Ferran Martínez i Toni Cuartero.

El secretari local ha destacat que aquest grup tan nombrós compta amb l'experiència de la gent que porta molts anys treballant per aquest col·lectiu a Dénia i la joventut i la força dels qui just comencen a pegar passos en política, “el binomi perfecte per encetar un projecte amb molta il·lusió i ganes de treballar per tal que el BLOC de Dénia recupere el seu lloc en la política local”, ha declarat.

En el seu discurs, Sebastià Garcia ha destacat que l'objectiu més immediat d'aquest projecte és demostrar que el BLOC té la força suficient per remuntar i poder ser decisius a l'Ajuntament d'ací a 4 anys en les eleccions municipals. Garcia ha afegit que amb aquest equip també es treballarà de valent en la campanya de Compromís per a les pròximes eleccions generals del 20 de novembre. També ha destacat la importància de treballar colze a colze amb el regidor del BLOC a l'Ajuntament, Josep Crespo, qui forma part del seu equip i amb qui estarà totalment coordinat per tal de fer un bon treball en l'àmbit municipal.

Davant un centenar de persones, el nou secretari local del BLOC ha volgut fer una crida per a tota la gent de Dénia que compartisca el valors i els pensaments d'aquest col·lectiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
habitatge

Junts evita l’intent del Congrés de regular el lloguer de temporada i d’habitacions

barcelona
política

PSOE i PP avalen la iniciativa de Junts per endurir les condemnes per multireincidència

barcelona
Europa

Set morts en l’onada d’incendis que afecta el centre i el nord de Portugal

Barcelona
memòria democràtica

Torna la campanya per fer de Via Laietana 43 un espai de memòria

barcelona
unió europea

Qui és qui a la nova Comissió Europea de Von der Leyen?

barcelona

La consellera d’Educació, Esther Niubó, renuncia al càrrec de regidora

Castelldefels
guerra a europa

Kíiv busca forçar Rússia amb més pressió mentre continua cedint terreny en l’est

barcelona
pròxim orient

L'Unrwa denuncia que Israel no dona visats als treballadors humanitaris

barcelona
Política

Madaula denuncia un intent de “perjudicar-la” en el cas d’Eduard Pujol

barcelona