Política

Baltasar Ripoll, nou secretari comarcal del BLOC de la Marina

la primera activitat comarcal prevista és la relacionada amb l'homenatge a Vicent Andrés Estellés

El passat dia 25 va tindre lloc, a la seu d'Altea, el Congrés Comarcal extraordinari del BLOC de la Marina Baixa, després de la dimissió de Vicent Serra, anterior secretari. El congrés va reunir uns 60 afiliats i simpatitzants del Bloc de les diverses agrupacions de la Marina per renovar l'executiva i la representació comarcal en els organismes de decisió del Bloc.

Del congrés va eixir la idea de seguir apostant pel treball comarcal i d'encetar les estratègies necessàries per tal de garantir una major implantació del valencianisme en la comarca. Amb Baltasar Ripoll, com a nou secretari comarcal, en la nova executiva hi haurà representació de tots els col·lectius: Imma Orozco (Altea), Pep Saval i Joan Tasa (Callosa d'en Sarrià), Ximo Baldó i Malena Soler (La Vila), Agustí Pastor i Pep Pascual (Benidorm) i Sònia Pérez i Pep Pastor (La Nucia).

A més, es van escollir els nous representants de la Marina Baixa en el Consell Nacional, màxim òrgan assembleari del partit entre congressos.

Després del Congrés, es va donar pas a l'assemblea comarcal ordinària per tal de discutir les estratègies de cara a la pròxima cita electoral. El col·lectiu de la Marina Baixa va demanar majoritàriament que el Bloc encapçale les possibles coalicions i llistes que es presenten a les eleccions del pròxim dia 20 de novembre. També van acordar coordinar els actes de campanya en la comarca i col·laborar amb el comité de campanya en l'organització dels actes.

Per això, a partir d'ara s'enceten una sèrie d'accions que aniran encaminades a reforçar la presència del Bloc en la comarca: la primera serà la celebració de la Festa d'Estellés, que serà el dia 9 de setembre a Altea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.