Política

Pujol avisa el PP que no hi haurà acords si posen com a condició acabar amb la immersió

El president del grup parlamentari de CiU adverteix que no renunciaran a res i potser caldrà “estar al límit” del que plantegin els tribunals

Considera que els populars “fan bandera” de l'escola bilingüe “de portes enfora”

El president del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha avisat al Partit Popular de Catalunya que el govern el descartarà per a futurs acords si posen la condició de l'escola bilingüe.

En declaracions a Catalunya Informació, ha opinat que els populars “fan més bandera d'això de portes enfora”, perquè mai han posat la condició de tirar endavant uns pressupostos a canvi d'introduir el castellà com a llengua vehicular.

“I si ens la posa, el PPC deixarà de ser un company de viatge en la dinàmica pressupostària”, ha apuntat Pujol, que també ha advertit que no renunciaran a res per defensar el model d'immersió. “Si en alguns moments hem d'estar al límit del que plantegi algun tribunal, potser estarem al límit”, ha dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.