Política

Bustos defensa que la immersió lingüística és una decisió democràtica de Catalunya

Defensa que és una norma democràtica presa des de les institucions que representen tots els ciutadans, de manera que s'ha de respectar

En el seu perfil de Facebook escriu que la democràcia no pot estar sotmesa constantment a “decisions incomprensibles que qüestionen repetidament la llibertat col·lectiva de prendre decisions”

El president de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), el socialista Manuel Bustos, ha defensat aquest diumenge la immersió lingüística de les escoles catalanes com una norma democràtica presa des de les institucions que representen tots els ciutadans, de manera que s'ha de respectar.

En el seu perfil de Facebook recollit , el també alcalde de Sabadell escriu que la democràcia no pot estar sotmesa constantment a “decisions incomprensibles que qüestionen repetidament la llibertat col·lectiva de prendre decisions”.

Després de la sentència que obliga que el castellà sigui també llengua vehicular a l'escola, afirma que la democràcia i la convivència implica respectar tothom, però es basa “sobretot en el respecte de les decisions democràtiques de les institucions que representen tot el poble”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.