Política

El BLOC de Dénia critica les promeses de PP i PSOE

Els components del BLOC veuen necessari que la futura estació de tren estiga en terme de Dénia però creuen que aquesta discussió és demagògica i irresponsable

El regidor del BLOC de Dénia, Josep Crespo, i el secretari local, Sebastià Garcia, han comparegut en roda de premsa per tal d'explicar la seua postura sobre la polèmica del tren que sembla que ja reviscolat l'última setmana. El BLOC de Dénia qualifica que tant PP com PSOE fan un ús electoral d'aquesta infraestructura, que només se'n recorden del tren quan s'acosten eleccions i que totes aquestes promeses i polèmiques sobre la ubicació de la futura estació són només una “cortina de fum” que amaga l'engany i les mentides que s'han dit sobre el tema.

Josep Crespo, ha manifestat que creu en la necessitat de l'arribada del tren a Dénia, no tan per la connexió amb Gandia sinó per la importància de què Alacant i València estiguen unides per una xarxa ferroviària.

El regidor ha qualificat de “desafortunades” les declaracions de l'alcalde d'Ondara, tractant d'arrossegar l'estació al seu terme municipal. Així mateix, opina que les de l'alcaldessa de Dénia, Ana Kringe, són unes afirmacions “demagògiques”.

En la mateixa línia, el secretari local del BLOC, Sebastià Garcia, ha denunciat la manipulació que s'ha fet sobre aquest tema.

El secretari local insisteix en què cal reivindicar el corredor mediterrani i no només aquest 32 kilòmetres de via fèrria que uneixen Gandia i Dénia, ja que això no li interessa al Ministeri de Foment, que ha fet des de sempre “un plantejament radial de les infraestructures espanyoles”. Garcia ha insistit en què la ubicació de l'estació no és el més important, tot i que sí que considera que Caragusos és la millor zona, i que hauria de comptar amb una bona connexió amb el centre de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Josep Reyner
Economista, autor de ‘Dèficit fiscal, benestar dels ciutadans i competitivitat de l’economia catalana: una situació a revertir’

“Amb el dèficit fiscal t’enfrontes a la manera de funcionar de l’Estat”

Barcelona

Israel inflama la guerra regional

Beirut
política

Sánchez fa seu el preacord amb ERC amb “passió” i hi veu el rumb a l’estat federal

madrid
estats units

Trump diu que Harris es va tornar negra "de sobte" per guanyar vots

barcelona
veneçuela

Maduro trasllada al Suprem la polèmica pel recompte electoral

BARCELONA
itàlia

Venècia aplica més restriccions al turisme

barcelona
àfrica

Angola anuncia un alto el foc en el conflicte entre l’M23 i l’Exèrcit de la RD Congo

barcelona
estat espanyol

El CGPJ no aconsegueix trencar l’empat per elegir el seu president

barcelona
REGNE UNIT

Starmer carrega contra l’atac a la mesquita en la vetlla de les nenes de Southport

BARCELONA