Política

Almussafes aprova una moció a favor del corredor mediterrani

Tots els grups del consistori voten favorablement perquè l'eix mediterrani no faça perdre competitivitat la principal indústria local

Tots els grups que configuren el consistori d'Almussafes s'han pronunciat a favor que el corredor mediterrani incloga el tram Algesires - València i entre a formar part del nucli central de la Xarxa Transeuropea com a projecte prioritari.

Aquesta és la segona moció aprovada per l'Ajuntament d'Almussafes, després que en març de 2009 tinguera eixida una de semblant per tal d'impulsar el projecte.

D'aquesta manera, l'equip de govern de la vila configurat pel Bloc - Compromís i PP, així com el partit en l'oposició, el PSOE, no han dubtat a donar llum verda a una proposta de rellevància estratègica per al present i el futur de la principal factoria radicada al terme municipal i del conjunt d'indústries.

En l amoció, se sol·licita que s'eleve a la Comissió de la Unió Europea i al Ministeri de Foment, la necessitat d'incloure en les Xarxes Transeuropees de Transport, el Corredor Mediterrani complet, començant des de Càdis, continuant per Màlaga, Granada, Almeria, Múrcia, Alacant, València, Castelló, Tarragona, Barcelona i Girona fins arribar a la frontera francesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.