Política

Ridao es posa al servei del nou president d'ERC

“Som gent d'Esquerra i sempre ens mantindrem en el futur”, ha assegurat el fins avui secretari general del partit

Joan Ridao no repetirà com a cap de llista en les properes eleccions generals després que Alfred Bosch s'hagi imposat en les primàries amb el 65% del suport de la militància. Tot i això, l'encara secretari general –fins que Marta Rovira sigui proclamada oficialment en el càrrec el proper 1 d'octubre– ha afirmat que avui “no és un dia trist”, i s'ha posat “al servei” del nou president, de la nova secretària general i del nou cap de llista a Madrid. “Garantim el suport de Joan Tardà i el meu propi al voltant de la nova direcció del partit”, ha expressat. A més, ha confirmat que tant ell com els qui li donaven suport són “gent d'Esquerra” i “sempre” es mantindran en el futur.

“No és un dia trist”, ha assegurat. També ha agraït la feina feta per tots els militants del partit i voluntaris que han treballat durant la jornada. En especial, Ridao ha agraït el suport dels prop de 1.000 militants que li han fet confiança i els ha promès que “sabrà administrar aquest resultat garantint el suport a la nova direcció del partit”. Tant Ridao com Joan Tardà, que l'ha acompanyat en tot moment, s'han mostrat “agraïts” per la feina que han pogut desenvolupar durant els darrers quatre anys a Madrid.

Abans de començar la seva compareixença, Ridao ha rebut el suport del candidat vencedor en les primàries. Alfred Bosch i Joan Ridao han encaixat esportivament les mans, simbolitzant el traspàs de poder entre el nou i l'antic cap de llista del partit a Madrid. També el nou president del partit, Oriol Junqueras, ha tingut paraules d'agraïment cap a l'encara secretari general del partit i ha afirmat que “li encantarà tenir-lo al seu costat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.