Política

L'alcalde de Silla informa els veïns dels comptes

Els constants remors produïts amb la situació financera del municipi, Serafín Simeón, ha comunicat als ciutadans el deute real

Mitjançant una carta individual, lliurada a les bústies de les vivendes particulars, l'equip de Govern municipal, encapçalat per l'alcalde, Serafín Simeón, ha volgut donar a conèixer totes les dades econòmiques que reflecteixen l'actual estat dels comptes del consistori.

Des que el nou equip de Govern arribara a l'Ajuntament, el passat mes de juny, i començara a conèixer la situació econòmica, l'aplicació de les primeres mesures d'austeritat van ser immediates. Mesures impopulars, com es reconeix, però a la vegada necessàries per la urgència d'aplicar solucions i evitar que “l'ajuntament s'enfonse”.

Les dades que l'equip municipal ha volgut fer arribar als veïns del poble es resumeixen en un deute de quasi 13 milions d'euros, una pòlissa de Crèdit d'un milió i mig d'euros, amb venciment el proper mes de desembre, un total de factures pendents de pagament de més de 4 milions i un romanent de Tresoreria de 2009 i 2010 de mig milió més.

Simeón expressa també la seua intenció prioritària de sanejar la caixa municipal per evitar que “l'Ajuntament entre en fallida”, i adverteix de la necessitat de continuar aplicant “mesures d'austeritat i retallades molt rigoroses”. No s'amaga en reconèixer que “els propers dos anys van a ser anys molt durs”, però es compromet a portar a terme un pla estricte de sanejament financer amb l'objectiu de resoldre, el més prompte possible, aquesta greu situació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.