Política

Fabra “s'endropeix” a l'aeroport de Castelló

Mantindrà el seu càrrec com a director d'Aerocas, tot i no ocupar ja cap responsabilitat a la Diputació

Justifica el sou de 84.000 euros del director de la infraestructura, on encara no aterren avions, perquè també dirigeix les obres

L'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, mantindrà el càrrec com a director d'Aerocas, l'empresa que gestionarà l'aeroport de Castelló, malgrat no ocupar ja cap responsabilitat en la institució provincial. La consellera de Turisme, Lola Johnson, que exercirà de vicepresidenta primera ha confirmat aquesta decisió del consell d'administració. El vicepresident segon d'Aerocas serà Javier Moliner, actual president de la Diputació.

Johnson ha justificat el manteniment de Fabra per la seua experiència en infraestructures. “És la persona que durant aquests anys ha viscut el procés de construcció de l'aeroport, des del primer moment”, ha subratllat Johnson.

Fabra, que també és president del PP de la demarcació de Castelló, ha eixit en defensa del director de l'aeroport, Juan García Salas, que cobra per 84.000 euros anuals per dirigir un aeròdrom on no hi ha avions encara. Fabra assegura que Salas exerceix també com a director de l'obra i que “cobra tant com qualsevol director general d'una empresa pública”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.