Política

VALLÈS OCCIDENTAL

L'oposició proposa fer un govern amb vuit partits a Viladecavalls

Els grups de l'oposició a Viladecavalls, –CiU, Plataforma per Viladecavalls Actiu (PVA), Ara-Reagrupament i el PP– han proposat a l'equip de govern –ICV, Unió Municipal de Catalunya (UMDC), ERC i PSC– establir un govern de concentració en què siguin presents totes les formacions. Això sí, l'alcaldia hauria de passar dels ecosocialistes als nacionalistes, que van ser la llista més votada en les passades eleccions municipals. Al darrere d'aquesta proposta hi ha el malestar de l'oposició, que considera que l'alcalde de Viladecavalls, Carles Rodríguez, està utilitzant el consistori per dur a terme actes de partit, com ara les protestes contra les retallades sanitàries o contra Ensenyament per reclamar l'horari intensiu de l'institut de Viladecavalls.

La regidora de CiU, Cesca Berenguer, va explicar ahir que l'objectiu és que “tots els partits ens apropem i intentem treballar pel nostre municipi independentment de grups polítics”. Berenguer va admetre que és un pacte “difícil, però no impossible” i va amenaçar de presentar una moció de censura si l'acord no tira endavant. El regidor d'Ara-Reagrupament, Josep Sort, que va abandonar el govern al juliol per discrepàncies, va confirmar que, abans de presentar una moció de censura, volen fer que “tots ens arremanguem i treballem pel poble, deixant al marge la política de partit” L'alcalde de Viladecavalls respondrà avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a europa

Rússia fa quatre dies que no pot expulsar a les forces ucraïneses invasores

barcelona
Ucraïna

Operació contra una presumpta trama de frau en pressupostos de defensa

barcelona
europa

La UE, els EUA, el Regne Unit i el Canadà volen més sancions a Bielorússia

barcelona

Tercer agent detingut per ajudar Puigdemont

GRANOLLERS
japó

Nagasaki commemora la bomba nuclear amb absències notables

barcelona
política

L’ANC reclama una investigació sobre l’operació policial “desproporcionada”

barcelona
judicial

El TSJC demana informació a Mossos abans d’admetre les querelles per no detenir Puigdemont

barcelona
política

Forn critica l’operació gàbia: “és per casos molt extrems”

barcelona
política

Turull deixa en dubte el suport de Junts a Pedro Sánchez

barcelona