Política

L'alcaldessa d'Alaquàs exigeix la construcció de l'escola Ciutat de Cremona

La directora del centre, una representant de l'associació de mares i pares i l'alcaldessa pensen presentar-se en la Conselleria per a exigir l'escola

Elvira García ha convidat també els síndics dels altres partits polítics

L'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García, exigirà una vegada més al conseller d'Educació, la immediata construcció de l'escola pública Ciutat de Cremona. La primera munícep es traslladarà el dimecres 5 d'octubre a la conselleria acompanyada de la directora del centre i la presidenta de l'associació de mares i pares, a fi de reivindicar l'inici de les obres de construcció. L'alcaldessa ha convidat la resta de síndics portaveus del grups polítics municipals perquè s'hi sumen a aquesta iniciativa.

Ara que tots just ha començat el curs escolar, la vila disposa de 437 alumnes escolaritzats en barracons i això ha fet que la regidora en cap realitze una denúncia sense pal·liatius sobre la manca de compliment de la conselleria.

El centre que ara es reivindica, porta set anys ubicat en barracons sense que el govern autònom competent en aquesta matèria, done una solució, malgrat que l'ajuntament i la comunitat educativa del Ciutat de Cremona porten anys fent denúncia de l'incompliment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.