Política

Compromís per Paterna exigeix el manteniment de les coves

La coalició acusa al regidor de Patrimoni i Hisenda d'emprar l'excusa del negoci per a negar una cova a la Plataforma d'Aturats

Compromís considera que “cal fer un manteniment de l'entorn de les coves i la Torre de Paterna, una inversió que és necessària i que ha de ser el primer pas per a posar en valor eixe indret i evitar el deteriorament al que podria veure's abocat si no es prenen mesures”.

El representant de Compromís en Paterna, J explica que el regidor de Patrimoni i Hisenda, Manuel Palma, “ha tingut la seua 'brillant' idea després que la Plataforma d'Aturats demanara una cova i ell no va donar el vist i plau. Però va ser el principi de la seua feliç idea de llogar les coves de Paterna”.

En este sentit, destaca que “no es pot pensar que l'entorn de les coves puga convertir-se en nucli comercial. Trobem que associacions com la Plataforma d'Aturats i d'altres podrien assumir cert manteniment de l'entorn de la cova on estigueren ubicats, a més de desenvolupar algun tipus d'activitat de caire cultural”.

A més a més, li recorden a Manuel Palma que el Pla Especial de Protecció i Reforma Interior (PEPRI) de la Torre i Palau especifica molt clarament que els usos de les coves són culturals, residencials i artesanals, denominant com a ús incompatible la resta, entre els quals entenen a la coalició denunciant, que està el de local de negoci.

Fins i tot, “el mateix PEPRI especifica en el seu capítol d'actuacions permeses que queda prohibida la col·locació de publicitat comercial, amb la qual cosa és complicat obrir un negoci sense que puga tindre un rètol a la façana, aspecte que no sabem si Palma ha tingut en compte per tal de llogar-les com a local comercial”, afegeix Juanma Ramón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

El TSJC rebutja definitivament la recusació de Jové a Barrientos per criticar l’amnistia

barcelona
estat espanyol

El ministeri de l’Interior vol rebaixar a 0,2 la taxa màxima d’alcohol en sang

barcelona
estat espanyol

Ayuso anuncia una nova rebaixa fiscal a Madrid

barcelona
escòcia

Escòcia tancarà la seva única refineria de petroli en 2025

barcelona
política

Denuncien que el govern genera més de 262.000 d’euros sense autorització

Saus
guerra a europa

La Creu Roja confirma la mort de tres dels seus empleats en un atac a Donetsk

barcelona

Ripoll multa dues persones més per penjar el cartell vetat de la festa major

ripoll
guerra a europa

Rússia llança una contraofensiva a la regió de Kursk

barcelona
estat espanyol

L’Audiència de Madrid reclama a Peinado tota la causa contra Begoña Gómez

Barcelona