Política

política

La CUP es reactiva a Ripoll al cap de 4 anys

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Ripoll s'ha tornat reactivar després que al 2007 va intentar entrar a l'Ajuntament, sense èxit. Una desena de persones volen organitzar una assemblea a Ripoll i formar part del mapa polític del municipi amb, segons els promotors, una nova manera d'entendre la política. Per conèixer com funciona l'estructura de la CUP, van convidar la regidora de l'Ajuntament de Sallent i secretària nacional de la CUP, Anna Gabriel. Aquesta membre de la CUP va pronunciar la conferència Com s'organitza una candidatura d'unitat popular?. La conferència va estar oberta absolutament a tothom i hi va haver un públic força nombrós.

De fet, a part d'escoltar Gabriel, l'objectiu va ser aplegar el màxim nombre de persones possible interessades a activar el projecte de la CUP a Ripoll. Per altra banda, la trobada també va servir per conèixer els membres de la CUP d'arreu de la comarca del Ripollès, ja que hi ha moltíssims simpatitzants i militants nous i també per establir-ne els primers contactes. A la nova secció de la CUP de Ripoll, doncs, ja tenen previst fer la primera assemblea ben aviat.

A Sant Joan de les Abadesses, la CUP va convocar una assemblea en contra de les retallades pressupostàries del govern, en què van participar una cinquantena de veïns. Van acordar celebrar una segona reunió per veure si és possible tirar endavant una plataforma ciutadana per tal d'aplegar tots els santjoanins que en vulguin formar part i que vulguin dur a terme accions de protesta a causa d'aquest afer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.