Política

Maresme

Acusen d'“intromissió” l'alcalde de Llavaneres

Un grup de l'oposició diu que Graupera “va segrestar” material del seu despatx

El repartiment dels despatxos entre els grups municipals del consistori llavanerenc ha provocat el malestar de Gent de Llavaneres, a l'oposició.

Segons denuncia Joan Rubal, portaveu de la formació independent, l'alcalde, Bernat Graupera (CiU), “va ordenar entrar” al despatx del seu grup i “buidar el contingut d'armaris i calaixos, i retirar els documents que ocupaven la taula, i els va fer traslladar de despatx sense cap notificació”. A més, el regidor denuncia el “segrest” de material, com ara els dos ordinadors que hi havia dins aquest espai, que ara ocuparà el grup municipal de CiU, tal com es va establir en una resolució d'alcaldia. Rubal qualifica els fets d'“intromissió inacceptable”, i assegura que els posarà en coneixement del Síndic de Greuges.

Per la seva banda, l'alcalde recorda que en la resolució d'alcaldia sobre el canvi de despatxos es va fixar l'1 d'octubre com a data límit per haver fet els trasllats, i que els suposats fets van tenir lloc el 4 d'aquest mes. “El senyor Rubal va rebre la notificació de les dates de trasllat dels despatxos, i no és acceptable que no hagi fet els canvis ni fet cas de la resolució”, diu Graupera. L'alcalde, a més, assegura que no ha tocat “res del material, ja que ho van fer el conserge i un funcionari”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.