Política

Johnson expressa el suport del govern a la consellera Bonig, imputada per assetjament laboral

L'oficial major de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, localitat de què va ser alcaldessa, l'ha denunciada per presumptes delictes de “tracte inhumà i degradant i lesions”

Haurà de declarar el pròxim 28 d'octubre

La portaveu del Consell i la consellera de Turisme, Cultura i Esport, Lola Johnson, ha expressat el suport de l'executiu valencià a la consellera d'Infraestructures, Isabel Bonig, acusada d'assetjament laboral. Bonig haurà de declarar en qualitat d'imputada el pròxim 28 d'octubre després d'una querella interposada per l'oficial major de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó —de què va ser alcaldessa— per presumptes delictes de tracte inhumà i degradant, assetjament laboral i lesions.

Johnson ha subratllat que “si un ciutadà ha considerat que els seus drets han sigut vulnerats i ha recorregut a la justícia, aquest és el camí i no hi ha res més a dir. Però per descomptat que té el suport del Consell”.

Bonig també ha rebut el suport del cap de llista del PP al Congrés per Castelló, l'exconseller de Sanitat, Manuel Cervera. “Si hi ha una persona excel·lent de les noves generacions del polítics del PP de Castelló, aquesta és Isabel Bonig”, ha indicat.

Segons Cervera, es tracta de “una dona treballadora, brillant, lluitadora i que, a més, és molt bona persona”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.