Política

El PSPV-PSOE de Gandia reinaugura la Casa del Poble

La seu dels socialistes obrirà matins i vesprades i acollirà manifestacions culturals, polítiques i socials

El PSPV-PSOE de Gandia ha començat una nova etapa amb la reinauguració de la seua seu, coneguda també com a Casa del Poble, que s'ha adaptat per a estar oberta matins i vesprades amb una intenció clara: aglutinar un moviment d'esquerres i progressista.

L'acte, que va congregar prop d'un centenar de militants i simpatitzants del partit, ha servit per a presentar en societat aquesta nova seu, molt més acollidora i preparada per a mobilitzar el partit i crear l'alternativa de govern que des del primer dia després de la constitució del nou ajuntament va anunciar el secretari general, José Manuel Orengo.

El propi Orengo va dirigir unes paraules als assistents i va animar als socialistes a participar d'aquesta nova etapa tot i assenyalant que la intenció és “convertir la Casa del Poble en un espai viu i ple per a atendre les inquietuds dels gandians”.

Per tal d'aconseguir-ho, els socialistes han previst, a més d'un horari d'atenció matí i vesprada, una programació que farà que la seu socialista aculla manifestacions culturals, polítiques i socials que mantinguen viu l'esperit progressista dels més inquiets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.