Política

CiU potenciarà l'eix pirinenc i l'estació de Renfe a Ripoll

Jordi Xuclà vol també apostar per la resta de la xarxa viària del Ripollès

L'eix pirinenc del Ripollès i la potenciació dels usos socials de l'estació de Renfe a Ripoll són una prioritat per a CiU, segons va reafirmar ahir a Ripoll el candidat de la federació nacionalista a les generals, Jordi Xuclà. “Ens trobem en un moment de crisi econòmica i volem ser, a banda de gent pràctica, gent influent per canviar les coses”, va dir Xuclà. Per això una de les coses que demanaran al nou govern és sensibilitat, ja que “no pot ser que hi hagi infraestructures sense cap rendiment quan podria tenir rendibilitat per al municipi, com és el cas de l'estació de Renfe de Ripoll”.

El líder gironí de CiU també va donar a conèixer altres compromisos de CiU per a la comarca. En concret va posar sobre la taula l'Estació Nova “instal·lació neogòtica deixada de la mà de Déu per l'Estat que podria acollir iniciatives empresarials del sector privat”, i l'actual estació, el primer pis de la qual Xuclà considera que “es podria destinar a usos socials per a joves”. També va fer referència a la caserna de la Guàrdia Civil que es “troba infrautilitzada”: “S'ha de fer cau i net, dedicar aquesta instal·lació a un millor profit i reduir la caserna a la presència real de la guàrdia espanyola a la comarca.” Xuclà també es va comprometre a potenciar millores a la resta de la xarxa viària.Pel que fa a les millores de la xarxa viària, es va comprometre a treballar per les construccions de les variants de Sant Joan de les Abadesses, Ripoll i Ribes de Freser. “Es tracte de compromisos concrets que adquirim des de CiU i per tal que puguin ser realitat demanem a tots aquells que van donar confiança a en Jordi Munell –és l'alcalde de Ripoll i número quatre de la llista de CiU– a les passades eleccions municipals que ens donin suport ara per anar a Madrid. Ens hi juguem el tot pel tot”, va emfatitzar.Per altra banda, Jordi Munell es va referir a la necessitat d'aconseguir el pacte fiscal “cada segon 500 euros marxen a altres parts de l'Estat, en forma de solidaritat forçada”, va dir Per Munell “només ens respectaran si aconseguim quedar número 1 en representació a les urnes, per això demanem la concentració del vot”. “Cal anar a votar el pròxim 20 de novembre amb el cor i el cap, però també amb la cartera”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
anàlisi

Pilotada cap endavant d’Ucraïna

PROFESSOR AGREGAT DEL DEPARTAMENT D’HISTÒRIA MODERNA I CONTEMPORÀNIA DE LA UAB
Nuri Oliver
Portaveu d’Independents per Fornells (IPF)-Amunt, a l’oposició

“Hi ha molt poc arbrat i molt de ciment i voreres”

Fornells de la Selva
política

El llarg camí que porta ERC al govern de Collboni

Barcelona
guerra a gaza

Israel es prepara per negociar l’alto el foc en una reunió sense Hamàs

barcelona
estats units

La taxa d’inflació de juliol als EUA baixa una dècima fins al 2,9%

barcelona
política

Diputats i senadors de Junts s’autoinculpen d’haver acompanyat Puigdemont

barcelona
ALEMANYA

Tanquen una caserna a Colònia per la sospita d'un sabotatge a la xarxa d'aigua

BARCELONA
estats units

Trump perd el tercer intent d’apartar el jutge del cas de l'actriu porno

barcelona
GUERRA A EUROPA

La fiscalia polonesa presenta càrrecs per espionatge contra González

barcelona