Política

Els valencians participen huit punts i mig per sobre l'Estat

A les 14 hores, les urnes del País Valencià contenien 8,62 punts per dalt de la mitjana estatal

Malgrat les fortes pluges caigudes sobre una part important del territori valencià durant les primeres hores del matí, la participació a les urnes, ha superat en 8,62 punts la mitjana estatal, que s'ha establert a les 14 hores, en 36,60 punts, vora quatre punts per sota de les eleccions de l'any 2008.

Pel que fa al País Valencià, la participació, però, ha estat inferior en aquesta primera onada, ja que si ara fa tres anys, s'aconseguia arribar al 47,57% del vots, en l'actualitat, la suma de la participació electoral ha aconseguit un 45,22 % en la primera onada de participació.

Per demarcacions, totes elles han caigut en nombre de vots emesos i, destaca la caiguda de la demarcació d'Alacant, en 2,54 punts respecte de l'any 2008.

La Demarcació de València ha estat la més participativa, amb un 46,25%, seguida de Castelló en un 45,25 i la d'Alacant amb un 44,63% del total del vot possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.