Política

Compromís acusa el PP d'abocar Paterna al caos

La coalició denuncia que les consultores externes són les que governen Paterna

Compromís, després de saber que amb data 1 de gener de 2012 tots els interins del consistori seran acomiadats, a més de conéixer les primeres dades “irreals” sobre els pressupostos municipals de 2012, manifesta que “estem davant d'un espectacle absurd on les víctimes són les persones, ja siguen els treballadors de l'ajuntament o la ciutadania de Paterna, i en cap moment han sigut importants per a l'equip de govern del Partit Popular”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “un consistori que a hores d'ara està governat per les consultores externes de Broseta, Rodríguez Viñals i Ruiz y San Juan Consultores, va directe a cancel·lar nombrosos serveis socials que en estos temps de crisi són tan necessaris”.

Per a la coalició econacionalista, en el ple que tindrà lloc la setmana entrant, hi haurà un pressupost que és més del mateix que anys anteriors, on es dibuixarè el futur de Paterna després d'haver viscut quatre anys d'artificiositat amb els comptes que han anat presentant-se, sempre amb ingressos directament inventats. “És un projecte pressupostari que ve forçat per la llei d'Hisendes Locals a estalviar 12 milions, i la conseqüència del qual és l'acomiadament de personal, retallades i incompliments dia rere dia. El de Paterna s'ha convertit en un ajuntament on l'alcalde no està, el regidor de Personal no sap i el regidor d'Hisenda no vol explicar-se”, conclou Juanma Ramón.

La cova l'aixopluga

Pere Rossell

L'alcalde Paterna s'ho ha muntat bé. Fa poc va decidir anar a hivernar a la cova que ha restaurat i constituït com a seu despatx i ací no passa res. Ha fet com els gran animalons dels boscos ibèrics: tancar-se a la cova i deixar passar l'hivern, moment en que s'hi preparen els pressupostos municipals.

Treballant a la cova, a més, es troba protegit perquè a l'única entrada que disposa, ha sabut col·locar un membre d ela guàrdia urbana perquè li vetlle la seua son d'aquest inici de legislatura on, amb l'excusa de la crisi, farà neteja del personal que no li balle l'aigua i que no li riga les gràcies.

Des de la cova estant, ha agafat les tisores i ha començat a retallar ara per ací, ara per allà, sense cap mirament, sense el trellat que se li suposa al primer edil d'una localitat de tan gran renom i dimensions. Retalla de partides de personal, quan el que hauria de fer és retallar de despesa suntuària, festes, enllumenat públic, regals de Nadal, processons i d'altres històries peregrines.

Ja es nota que des de la cova estant, resulta ben poc sensible al patiment de les persones i a les seues necessitats de portar uns quants cigrons a casa. Quan es dormita, quan l'alcalde s'adorm sobre els llorers dels vots, malament ho passa el ciutadà. Però ell no ho sap o no vol saber-ho. "Ens poseu la cova en casa i des d'ella governeu".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.