Política

El PP de Paterna censura el dret de l'oposició a informar

La regidora de policia local remet un escrit urgent perquè lleven una pancarta que havien penjat entre els despatxos de les tres formacions polítiques

Els grups de l'oposició de l'Ajuntament de Paterna han mostrat certa estupefacció en rebre un escrit provinent d ela regidora de Policia Local, instant a la retirada d'una pancarta que van penjar dimecres passat a la balconada dels respectius despatxos amb un missatge que deia: “Se vende: Razón PP” com a senyal de protesta pels retalls del govern de Lorenzo Agustí.

En l'escrit rebut per la bancada de l'oposició, la regidora del Pp no dubta a instar els grups implicats a retirar la pancarta en el termini màxim d'una hora i en cas de no fer-ho, els comunica que repercutirà la despesa que s'origine per la retirada per part dels serveis municipals.

Socialistes, comunistes i nacionalistes de Paterna veuen amb aquesta actitud, una burda maniobra per a censurar la tasca de l'oposició, més encara quan abans no s'havia produït cap advertiment verbal.

A la mínima mostren el llautó

Pere Rossell

Cada vegada que els grups de l'oposició mostren la seua discrepància amb l'equip de govern de Paterna, surt el pit de llautó d'aquesta formació política que té com a referent Fraga, Martín Villa, Martorell i d'altes personatges de la història trista més recent. Ni a aquesta localitat, ni a cap altra, els components d'aquest partit de la gavina voladora, mostren cintura política i, quan ells consideren que no els afavoreix la crítica que es puga fer, arremeten contra els protagonistes de la notícia, intenten silenciar els missatgers o es claven amb qüestions personals d'aquells que (segons la seua òptica) els agredeixen de paraula, obra o omissió.

Sempre s'ha dit que les veritats no poden ofendre i és per això que una pancarta que posa de manifest la situació real de la municipalitat, una situació acceptada fins i tot pel partit absolutista del blau al cor, no pot ofendre. Però a ells els ofén, en ocasions, que els hi diguen “bon dia” perquè en realitat desconfien d'aquells que els hi diu. Hi ha tanta porqueria a les seues files (Brugal, Gürtel, Emarsa...) que temen alguna altra patinada que els colore la cara.

Vulguen que no, l'Ajuntament de Paterna està en venda i si no, que li ho pregunten a l'alcalde de la cova, que dormita en temps de fred.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els Mossos donen per finalitzada l'operació Gàbia

GIRONA
ple de la investidura

Jové: “Aquest és un sí carregat de nos, un sí en guàrdia”

barcelona

Junts, Tots per Lloret, ERC Lloret i Sumem Lloret demanen un ple extraordinari

LLORET DE MAR
ple d’investidura

Batet: “Busquen Puigdemont com buscaven les urnes de l’1-O”

barcelona
guerra a europa

Rússia admet nous intents d’avenç de les forces ucraïneses a Kursk

barcelona
regne unit

L’alcalde de Londres treu pit de la “unió contra el racisme” de la ciutat

barcelona

Els Mossos dispersen amb gas un grup de manifestants que intentava accedir a la Ciutadella

Barcelona
política

Illa exigeix l’aplicació “ràpida i sense subterfugis” de l’amnistia

madrid
El retorn de l’exili

Puigdemont no apareix a la investidura i s’activa la detenció

barcelona