Política

Francesc Romeu disputarà a Alarte la secretaria general del PSPV

L'aspirant diu que presentarà la seua pròpia ponència marc

El socialista assegura que el partit està “dessagnant-se”

Francesc Romeu ha anunciat que optarà a la secretaria general del PSPV-PSOE en el congrés que el partit té previst celebrar entre els dies 30 de març i 1 d'abril.

El de Silla, que ja va competit amb Jorge Alarte pel mateix càrrec en l'anterior dels socialistes valencians, ha assegurat que ha pres la decisió perquè el partit està “dessagnant-se”. “Hem perdut un número important d'electors i hem patit una pèrdua massiva de militants, que ens ha deixat com a la tercera federació d'Espanya, quan abans érem la segona”, la justificat l'aspirant.

En la seua al·locució, Romeu ha criticat vetladament a Alarte. “És clar que no funciona el màrqueting polític buit de conviccions i que la gent està farta de missatges artificials i actituds dèspotes i poc constructives”, ha subratllat.

Romeu ha sol·licitat a l'actual direcció accés al cens de militants, a la seu del partit i a l'estructura de què disposa l'actual secretari general del PSPV. L'aspirant ha anunciat igualment que presentarà una ponència marc pròpia configurada amb les aportacions de la militància.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.