Política

Rivera acusa Duran d'“incendiar la convivència” quan parla de “transgressió constitucional”

Ciutadans reivindica la Constitució espanyola i lamenta que la celebració de la seva vigència sigui un acte “anòmal” en un “estat democràtic avançat”

El president de Ciutadans (C's), Albert Rivera, ha acusat al secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, d'“incendiar la convivència” amb el conjunt de l'Estat quan parla de “transgressió constitucional”, en referència a l'anunci del govern espanyol en funcions sobre que no pensa pagar a Catalunya els 759 milions d'euros en infraestructures que fixa l'Estatut. Per Rivera, és CiU qui està transgredint la Constitució espanyola perquè “ha esgotat la via constitucional, estatutària i de la convivència”.

Rivera s'hi ha referit en l'acte que el partit ha celebrat al parc de la Ciutadella per reivindicar els 33 anys de la Carta Magna, on ha lamentat també que es tracti d'un acte “anòmal” en un “estat democràtic”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.