Política

Compromís ha votat en contra dels pressupostos de Picassent

La coalició nacionalista denuncia retalles socials i manca de voluntat política en resoldre problemes reals de la vila

La Coalició Compromís de Picassent ha votat en contra dels pressupostos presentats per l'equip de govern del PSOE, en considerar que suposen una de les retallades socials més importants dels darrers anys a la vila, tal i com han assegurat tots els sindicats que tenen representació al Consistori.

En primer lloc, des de la Coalició Compromís asseguren trobar-se sorpresos molt negativament per la manca de diàleg demostrada per l'equip de govern del PSOE, els quals en cap moment han plantejat cap oferta a l'oposició per fer front amb diàleg a la construcció dels pressupostos. Una manca de diàleg que no ha estat només amb la coalició nacionalista, sinó que també s'ha produït amb els agents sindicals que durant el plenari denunciaren la seua “indignació” pel trencament unilateral dels acords vigents des de 1996.

Des de la Coalició Compromís consideren que “aquestos pressupostos estan fets amb criteris d'un partit de dretes i allunyats de qualsevol consciència social”. Aquest pressupost ha estat catalogat per l'informe d'intervenció municipal com un pressupost “ajustat”. Però des de la Coalició Compromís es pensa que l'ajust en els comptes públics en moments tan complicats resulta necessari, però pensen que s'han de fer ajustos en despeses innecessàries, en despeses supèrflues i que no ajuden en res a la millora de la vida de la gent de Picassent.

Per tot això, no entenen el grandíssim retall en capítol de personal, el qual no el poden compartir de cap manera. No obstant això, el que els hi sembla més preocupant és la reducció de drets socials dels treballadors de l'Ajuntament, que s'amortitzen moltes places de treballs considerades com a necessàries i, mentre que en canvi, es crea una plaça d'eventual al gabinet d'alcaldia.

Amb aquesta actuació, els components de la coalició Compromís per Picassent asseguren que el PSOE ha posat el seu interès com a partit polític per damunt dels interessos del poble i dels treballadors de l'Ajuntament.

En contrapartida al que consideren “un desficaci”, els nacionalistes de Picassent han exigit a l'equip de govern eliminar un dels seus regidors alliberats. Altra de les propostes rebutjades, ha estat la reducció de les comissions informatives, una reducció que suposaria un estalvi molt important per al consistori i que no afectaria als treballadors i si als diners percebuts pels regidors, cosa a la qual està en contra el PSOE.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ESCÒCIA

El líder escocès i de l’SNP reafirma la urgència de la independència

BARCELONA
VATICÀ

El papa inicia aquest dilluns una gira pel sud-est asiàtic i Oceania

BARCELONA
ESTATS UNITS

Trump defensa legalitzar el consum personal de marihuana a Florida

BARCELONA
EUROPA

L’extrema dreta guanya per primer cop unes eleccions regionals a Alemanya

BARCELONA
ESTAT FRANCÈS

Macron rep dilluns Cazeneuve, el seu nom preferit per a primer ministre

BARCELONA
GUERRA A GAZA

Crida a la vaga general a Israel per forçar una treva i el retorn dels ostatges

BARCELONA

Espadaler confirma Jordi Font al capdavant del Memorial Democràtic

PORTBOU
GUERRA A EUROPA

Ucraïna colpeja amb drons quinze regions russes, inclosa Moscou

BARCELONA
ALEMANYA

Arrenca la votació a dos lands de l’est on l’extrema dreta surt favorita

BARCELONA