Política

Compromís per Ròtova presentarà una esmena als pressupostos de la Generalitat

Demana la restauració del cinema Cervantes i li remet al diputat Hernández Mateo una carta explicant-li la realitat

El grup municipal de Compromís per Ròtova ha enviat una carta al diputat del PP Pedro Hernández Mateo, que en la passada comissió d'Educació i Cultura del dia 28 de novembre de 2011 va votar en contra de la Proposta No de Llei presentada per Compromís per crear una casa de la cultura a Ròtova.

Des de Compromís per Ròtova l'han convidat a visitar el municipi i comprovar in situ l'estat del cinema Cervantes, veure com no s'està duent a terme cap restauració del cine Cervantes; veure sobre el terreny com les obres de la casa de la música (a pesar de les certificacions de la subvenció) no han avançat i com el palau està en el mateix estat com quan el vam comprar.

Segons Jordi Puig, síndic portaveu de la coalició a aquesta localitat, “som conscients que, per poder avançar en aconseguir alguna de les infraestructures culturals del municipi, han de voler-ho tant el PP local com l'autonòmic. I per això els emplacem a posar-se en contacte per poder recollir la informació necessària per poder dur a terme l'auditori, o casa de la música, en el format que més s'ajuste al projecte de l'Ajuntament”.

La carta acaba anunciant la presentació d'una esmena als pressupostos de 2012 de la Generalitat i la demanda que siga atesa. Per als components d ela coalició valencianista, no abordar estos problemes obliga a continuar tenint una banda que se n'ha d'anar fora del poble per realitzar els assaigs; que ha de realitzar els concerts a pocs graus en nits de fred a l'església parroquial; a no comptar amb espais per a realitzar teatre, ni actuacions de cap tipus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
regne unit

L’alcalde de Londres treu pit de la “unió contra el racisme” de la ciutat

barcelona

Els Mossos dispersen amb gas un grup de manifestants que intentava accedir a la Ciutadella

Barcelona
política

Illa exigeix l’aplicació “ràpida i sense subterfugis” de l’amnistia

madrid
El retorn de l’exili

Puigdemont no apareix a la investidura i s’activa la detenció

barcelona
política

Comença el ple per investir Illa

barcelona
estats units

Biden alerta que Trump no acceptarà els resultats electorals si no guanya

barcelona
el retorn de l'exili

Puigdemont arriba: “Encara som aquí”

barcelona
política

Milers de persones ja omplen el Passeig de Lluís Companys en la rebuda a Carles Puigdemont

barcelona
POLÍTICA

“He emprès el viatge de retorn des de l’exili”

barcelona