Política

Els socialistes asseguren que Gandia ha perdut força amb Torró

José Manuel Orengo demana més “serietat i responsabilitat” a Torró per a ajudar als ciutadans en els seus problemes

El portaveu del Grup Municipal Socialista de Gandia, José Manuel Orengo, ha valorat els primers sis mesos del govern del PP de Torró i ha assegurat que Gandia “ha perdut estos sis mesos amb un govern que no ha treballat per gestionar els problemes dels ciutadans”.

Per aquest motiu, Orengo ha demanat un canvi en l'actitud del govern i ha exigit “més responsabilitat i serietat per a ajudar als ciutadans en els seus problemes”, realitzant una remodelació de govern que permeta acomplir allò que Torró va prometre en la seua investidura: un govern per a tots i sense revengisme, per a construir i no destruir i per a generar ingressos per a Gandia.

I és que Orengo ha recordat que Torró va començar la legislatura “amb bons propòsits que no sols no s'han acomplit, sinó que s'han traduït en un govern unipersonal on Torró és l'únic que pren decisions, sense donar participació ni als seus regidors ni a l'oposició”.

Orengo ha dit que les gestions d'aquests primers sis mesos han creat “crispació social i temor dels ciutadans davant el fet que els seus problemes no s'estan solucionant”. Una actitud que per a Orengo ha provocat que les coses “estiguen pitjors per als ciutadans, les associacions, les empreses o els treballadors municipals”.

L'exalcalde ha recordat en el seu anàlisi del mig any, alguns dels fets que demostren que les coses estan pitjor, com el fet que l'atur ha marcat ara el seu sostre, que hi ha més desconfiança i menys seguretat o que tenen diners per al que volen, amb despeses en actuacions innecessàries.

Orengo ha acabat demanant el canvi d'actitud del govern de Torró, per a aprofitar les coses bones que hi ha a Gandia i les persones que volen treballar per la ciutat “perquè el nostre principal temor és que Gandia perda uns altres sis mesos amb gestions que no solucionen els problemes que de veritat preocupen als ciutadans”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.