Política

Torró abandona el Parc Ausiàs March de Gandia

Els socialistes lamenten que haja permès que es torne a estacionar en la zona de parc, a la porta de la UPI i de l'escoleta del Centre Històric

El Grup Municipal Socialista en l'Ajuntament de Gandia ha denunciat que Torró ha abandonat el parc Ausiàs March tornant a permetre que els cotxes estacionen lliurement, ocupant l'espai que s'havia reservat per als vianants i arribant fins a la porta dels dos centres educatius que hi ha a la zona: la UPI i l'escoleta del Centre Històric.

El representant d'aquest grup polític ha valorat que es tracta d'una “nova demostració de que les polítiques de mobilitat de Torró prioritzen els vehicles per davant dels vianants”, i ha recordat que aquest parc és transitat per moltes mares i pares amb xiquets de 0 a 3 anys que van a l'escoleta.

Precisament per aquest motiu, l'anterior govern socialista va condicionar la zona de terra, situada a la dreta del parc venint des de Gandia, per tal d'acotar-la i destinar-la íntegrament a l'estacionament de vehicles, millorant la imatge i l'accessibilitat a la zona educativa del parc i alliberant de cotxes i de circulació la part central del mateix.

Però des de l'arribada de Torró al govern, els cotxes poden tornar a aparcar lliurement, amb la qual cosa la zona preparada especialment per a aparcar està mig buida i hi ha cotxes a la porta de l'escoleta del Centre Històric i de la UPI. Un fet que critiquen molts pares i mares dels alumnes, que han fet arribar al GMS el seu malestar per aquesta nova situació.

Davant aquest fet, Soler demana al govern municipal que torne a regular l'estacionament en aquest parc i no permeta que els vehicles s'apropen tant a l'escoleta, utilitzant la zona especialment condicionada per als vehicles, perquè tal i com estan ara les coses, es demostra que Torró no aposta per la UPI, que ja l'ha tancada, ni per l'escoleta pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Dídac Manresa Molins
Alcalde de Breda (ERC)

“Un dels objectius de legislatura és enllestir la redacció del POUM”

Breda
Política

El sentiment de catalanitat va a la baixa

Barcelona
amèrica del sud

Veneçuela anuncia la detenció de dos espanyols per un suposat pla contra Maduro

barcelona
estats units

Trump promet deportacions a la ciutat sacsejada per les mentides

barcelona
guerra a gaza

Els atacs israelians contra el nord de la Franja causen una vintena de morts més

barcelona
guerra a europa

Rússia i Ucraïna intercanvien 206 presoners de guerra més

barcelona
política

Nova Esquerra aposta perquè el president d’ERC no sigui alhora candidat

barcelona
vaticà

Francesc demana als catòlics dels EUA votar “el mal menor"

barcelona
guerra a europa

Biden i Starmer ajornen la decisió sobre l’ús d'armes de llarg abast

barcelona