Política

Els socialistes de Gandia diuen que Torró no demana el deute a la Generalitat

Torró es reuní a la Conselleria d'Hisenda i Administració Pública però no va ingressar ni un euro dels milions que deu el Consell a la ciutat

El Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Gandia ha lamentat que Torró haja perdut una nova oportunitat per a exigir a la Generalitat Valenciana que faça efectiu el deute que té amb Gandia.

I és que Torró s'ha reunit aquesta setmana amb una nodrida representació de la Conselleria d'Hisenda i Administració Pública per a tractar les línies del nou Pla Econòmic i Financer de Gandia. Una reunió on Torró va aprofitar per a redundar en l'estat de les arques municipals i criticar a l'anterior executiu però on no va lluitar perquè la vila puga tapar alguns forats amb els diners que li deu la Generalitat.

Davant aquesta situació, els socialistes lamenten un nou engany de Torró i es pregunten on estan els camions que l'alcalde va anunciar que arribarien carregats amb els diners que deu la Generalitat. Uns diners que han fet que en moltes ocasions, Gandia hagués d'anticipar pagaments amb diners municipals que encara no han arribat, com amb les escoletes, el Grup Porta o Simancas, entre molts d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.