Política

Els alts càrrecs de l'Ajuntament de Castelló cobren més que un conseller

El PSPV denuncia que fins i tot n'hi ha que cobren més que el president de la Generalitat

La portaveu municipal socialista de l'Ajuntament de Castelló, Amparo Marco, ha assegurat que 27 alts càrrecs de l'estructura municipal cobren més que un conseller del govern valencià —57.600 euros— i alguns d'ells, fins i tot, més que el president Alberto Fabra, amb 67.000 euros.

També es dóna la circumstància que algun assessor del PP supera el sou de conseller, a pesar de tindre solament un nivell 18 per la seua formació de batxiller, segons ha remarcat Marco en un comunicat relacionat amb un informe de la Intervenció General que adverteix que l'import del pressupost dedicat als complements específics “supera el límit legal”.

La regidora ha qüestionat el “desori econòmic” existent en l'Ajuntament, que, segons la seua opinió, ha entrat en una “espiral de gestió inadequada i falta de capacitat per tallar la crisi i incentivar la recuperació”, i ha recordat que el Consell va aprovar recentment una ordre que regula les condicions de contractació del personal directiu del sector públic i les fundacions de la Generalitat, amb la finalitat que no puguen cobrar més que el president de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.