Política

Socialistes i nacionalistes de Gandia critiquen l'abandó del Teatre Serrano

L'alcalde torna a crear angoixa entre els 17 treballadors que se n'ocupen

Denuncien la persecució que es realitza a la companyia Pluja Teatre

L'estat en que s'hi troba el Teatre Serrano de la capital de la Safor, fa pensar els socialistes i nacionalistes que ens trobem davant una nova acció destructora de l'alcalde popular Arturo Torró.

Aquesta infraestructura tancarà a partir del mes de gener, quan cessarà l'activitat habitual al menys durant una temporada.

Aquesta decisió provoca que a hores d'ara, 17 treballadors que cobrien els serveis del Teatre Serrano no sàpiguen què va a passar amb els seus llocs de treball, donat que el govern ha decidit no renovar el contracte amb Pluja Teatre malgrat no haver preparat encara el concurs que adjudicarà el servei a una nova empresa.

La forma d'actuar del govern del PP en aquesta ocasió, recorda massa al que va passar este estiu en el Centre Esportiu Roís de Corella, donat que justifiquen el tancament en unes obres de manteniment. Però aquestes obres no afecten a la Sala B, que és la que acull la programació cinematogràfica, que queda interrompuda des que s'ha projectat la darrera pel·lícula.

Per als socialistes, l'autèntica intenció de Torró i Gregori ha estat matar el Teatre Serrano com van fer amb el gimnàs de Roís de Corella, perquè en sis mesos de govern “no han sigut capaços de crear una alternativa que haguera mantingut en funcionament el Teatre i la seua programació cinematogràfica”.

Als econacionalistes també els estranya que s'acabe el contracte amb Pluja Teatre el 31 de desembre i no s'haja previst cap altra empresa que el gestione, o que no es prorrogue l'actual, mentre es torna a adjudicar. Compromís ha manifestat la preocupació “que darrere d'aquestes decisions no estiga l'inici d'un canvi radical pel que fa a la política cultural”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.