Política

El Bloc -Verds de Gandia denuncia que l'educació pagarà els plats trencats

Compromís considera que a l'actual govern municipal li està venint molt bé la crisi i la mala gestió anterior per a retallar allà on no té cap d'interès d'invertir

El Bloc - Verds Compromís, ha denunciat que li arriben informacions que l'Ajuntament de Gandia està comunicant a múltiples organitzacions que treballen en el món de l'educació i de la cultura que per a l'exercici 2012 se'ls aplicarà una reducció dràstica de les assignacions que fins ara els hi transferia.

Així, els consta que es produirà entre un 40% i un 50% de les aportacions municipals destinades al CEIC Alfons el Vell, la Universitat Popular, el Palau Ducal o les associacions de mares i de pares d'alumnes, en general.

Tot això, unit a la privatització de les escoletes municipals, al canvi de gestió en el manteniment dels col·legis de primària, a la proposta de cessió de sòl públic per a construir col·legis privats, a la desaparició del servei del bibliobús o al possible canvi de gestió en la programació del Teatre Serrano, els fa preveure el pitjor dels escenaris possibles per al present i per al futur de l'educació i de la cultura en la ciutat.

El regidor, Facund Puig assegura no conèixer a hores d'ara els criteris que el govern municipal està utilitzant per a decidir a qui ha d'aplicar este retall. Però fos com fos, considera que a l'actual govern municipal li està venint molt bé eixa crisi i eixa mala gestió anterior “per a retallar allà on no té cap d'interès d'invertir”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.