Política

L'Ajuntament d'Alaquàs protesta davant Iberdrola

Exigeix el final dels talls indiscriminats de llum i demana explicacions al delegat de la companyia

L'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García, s'ha adreçat al delegat d'Iberdrola al País Valencià per tal de manifestar-li el malestar existent a la vila degut als continus i inexplicables talls de llum que pateixen. A més d'això, li ha demanat que acaben amb aquesta política que tant perjudica l'economia de la vila.

García ha remarcat que aquests talls indiscriminats i no programats que arriben a perllongar-se en un espai de temps de diverses hores, no sols perjudica els domicilis particulars, sinó que els comerços veuen afectats els seus interessos i es produeixen pèrdues econòmiques als empresaris del municipi.

És per aquestes raons que ha cursat al delegat d'Iberdrola una protesta formal i la sol·licitud perquè aquest procedir de l'empresa deixe de produir-se, ja que des de la municipalitat s'ha intenta cercar explicació davant el servei tècninc de la companyia sense obtenir cap resultat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.