Política

L'ajuntament d'Alaquàs felicita la nova consellera

L'insta a que agilitze la construcció de l'escola Ciutat de Cremona i tanque aquest capítol que dura més de un lustre

L'alcaldessa d'Alaquàs, en nom de la Corporació Municipal, ha felicitat l'exalcaldessa de Torrent i nova consellera d'educació, Maria Josep Català i ha aprofitat per a sol·licitar-li formalment una entrevista per tal de tractar de manera escaient la construcció del centre d'educació infantil i primària Ciutat de Cremona.

Aquesta sol·licitud ha estat remesa arran el canvi de responsable de la conselleria d'Educació i per tal de recordar a català que el seu antecessor havia donat paraula que, al llarg del 2012 s'iniciaren els tràmits per a la construcció d'aquest centre escolar que està reivindicat fa més d'un lustre.

Es tracta d'un centre que porta en barracons 7 anys i que ha hagut de ser desallotjat en diverses ocasions a causa de les inclemències meteorològiques. Actualment hi ha més de 500 alumnes en les instal·lacions provisionals del que ha de ser en breu, el centre públic Ciutat de Cremona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.