Política

El Bloc proposa menys “parafernàlia” de Gandia a Fitur

La coalició pregunta pel contingut de l'estand a la mostra que ha de celebrar-se d'ací a poc a Madrid

Falten pocs dies perquè se celebre a Madrid una nova edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) i el Bloc - Verds - Compromís no té cap constància del que l'Ajuntament de Gandia hi té projectat mostrar.

El Grup Municipal ha recordat aquest matí que a 3 de gener encara no s'ha reunit ni el Patronat de Turisme, ni la Comissió d'Alcaldia i Règim Interior (que té competències en matèria de turisme), ni l'empresa mixta Gandia Protur per tal d'oferir informació als grups de l'oposició de com s'articularà la presència de l'oferta turística de Gandia a la principal fira turística de l'Estat espanyol. Així, desconeixen si, organitzativament parlant, se seguirà el model que fins ara s'havia aplicat o si el nou govern municipal introduirà algun tipus de canvi en la concepció de la representació gandiana.

En exercicis anteriors, els econacionalistes consideraven que, tradicionalment, l'Ajuntament de Gandia venia la presència a Fitur com un acte de promoció de la pròpia acció de govern més que com un acte de promoció de la ciutat.

Per tot això, proposen a l'actual govern de la ciutat que reformule “tota la parafernàlia que acompanyava la presència de Gandia a Fitur” i que concentre tots els esforços i tots els recursos disponibles a la promoció del turisme local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.