Política

L'alcaldessa d'Alaquàs torna a preguntar pel Centre de Salut

Elvira García remet un escrit al conseller de Sanitat per tal d'interessar-se per la poste en marxa del Centre Auxiliar de Salut del poble

Per insistència no ha de quedar i, una vegada més l'alcaldessa d'Alaquàs ha tornat a remetre un nou escrit al conseller de Sanitat, Lluís Rosado Bretón, per interessar-se sobre el punt en què s'hi troba la planificació de la conselleria respecte d ela posta en marxa del Centre Auxiliar de Salut d'Alaquàs.

Una vegada coneguts els pressuposto d ela Generalitat per a l'exercici de 2012, l'alcaldessa li ha recordat el compromís adquirit pel conseller el passat mes d'octubre en la reunió mantinguda amb la Plataforma per la Sanitat Pública d'Alaquàs, assistida per la primera edil i els representants polítics de tots els partits de la localitat.

A l'escrit remés, li recorda la intenció de la Plataforma de mantenir-se vigilant perquè els terminis acordats arriben a bon port.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.