Política

Compromís per Paiporta demana que es rebaixe el preu dels cursos per a joves

Es proposa que es rebaixe al 50% el preus dels cursos de monitors de temps lliure organitzats per la regidoria de Joventut

Compromís per Paiporta demana a l'Ajuntament, que rebaixe els preus dels cursos de monitors de temps lliure al menys un 50% (ara el seu cost és de 160 euros) i critica que davant la situació econòmica actual l'Ajuntament no siga sensible a la situació dels joves del poble.

Amb el preu fixat pel consistori es cobrix el 100% del cost del curs per part dels participants i l'Ajuntament no aporta cap partida econòmica.

Segons Pep Val, regidor de Compromís, “cal que l'Ajuntament prenga iniciatives a favor dels joves i a més d'organitzar el curs, assumisca també una part econòmica”. Aquest curs amplia la formació i les possibilitats laborals de les persones que el realitzen. “L'Ajuntament ha de preocupar-se que el màxim de persones puguen accedir a ell i que la qüestió econòmica no siga cap impediment”.

A més, des de Compromís proposen que l'obsessió de l'equip de govern per ser “pioner” l'aplique a la joventut i s'atrevisca a dur endavant propostes que vagen més enllà de festes i bous.

Aleshores què faríem?

Pere Rossell

Si als dirigents del PP els hi lleves la possibilitat d'organitzar bona cosa de festes i bona cosa de bous per als més joves, no sabran què cosa fer més. Acostumats com estan a repetir sistemàticament el que ells van viure de menuts i el que van viure els seus avis, i besavis, no encerten a pensar que els joves de hui en dia, tenen altres punts d'atenció diferent a les banyes dels bous i a les festes amb bona cosa de beguda alcohòlica.

A la gent del PP de Paiporta els interessa que els joves no tinguen criteri com per a organitzar-se i fer cap proposta. D'aquesta manera, ells sempre ixen guanyant. La gent adotzenada i silenciosa, resulta més fàcil de dirigir. Les persones domesticades i tranquil·les, amb pa i circ tenen més que suficient des dels temps de Roma.

A la majoria que governa ara a l'Ajuntament del nostre poble, no se li acut que els més joves vulguen fer intercanvis culturals, que es vulguen relacionar en associacions culturals, esportives i de recerca. No cauen en obrir línies de publicacions de treballs de final de carrera o simplement de recerca local ni tampoc en la necessitat de rehabilitar cases velles perquè puguen oferir-se als joves, ni entenen que als vint anys, hi haja joves del nostre poble que comence a pensar a independitzar-se dels seus pares. Això no ho tenen previst ni ho entenen, perquè quan viatgen per l'estranger, la major part de les vegades ho fan en cotxe oficial o amb representació oficial i no xafen la realitat. Amb un consell de joves que s'organitzara hi hauria més que suficient per saber el que volen i el que necessiten els joves de Paiporta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Oriol Lázaro
Alcalde de Campdevànol (Sumem per Camdevànol-Junts)

“Parlo en nom de tots, el govern tripartit té molt bona salut”

estats units

Trump descarta ara un altre debat amb Harris

barcelona

La portaveu de Junts a Ripoll deixa l’acte de regidora

RIPOLL
europa

Stoltenberg serà el nou cap de la Conferència de Seguretat de Munic

barcelona
israel

Dimiteix el cap de la unitat més gran de l’Exèrcit israelià pel fracàs del 7 d’octubre

barcelona
estats units

Harris confia a guanyar vot jove gràcies al suport de Taylor Swift

barcelona
política

El TSJC rebutja definitivament la recusació de Jové a Barrientos per criticar l’amnistia

barcelona
estat espanyol

El ministeri de l’Interior vol rebaixar a 0,2 la taxa màxima d’alcohol en sang

barcelona
estat espanyol

Ayuso anuncia una nova rebaixa fiscal a Madrid

barcelona