Política

El Bloc de Gandia exigeix a Torró que pague el que deu a la Mancomunitat

Els econacionalistes reclamen al govern municipal que comence a pagar el deute que té amb l'órgan comarcal perquè els treballadors puguen cobrar

La Mancomunitat de Municipis de la Safor està travessant per una situació econòmicament agònica. La situació és tan greu que els treballadors no han cobrat la paga extraordinària del mes passat i sembla que tenen problemes per a cobrar les retribucions corresponents al mes de gener.

I és que alguns dels pobles de la comarca, a pesar de les aportacions realitzades a última hora, deuen a l'ens més de 700.000 euros i la Generalitat Valenciana més d'1.300.000 euros. Total, més de 2 milions d'euros. D'eixe deute, més de 500.000 euros els deu l'Ajuntament de Gandia.

Els econacionalistes consideren que Gandia ha de continuar liderant la capitalitat de la comarca. Recorden que Gandia és, a més, el centre d'atracció comercial i de serveis de la mateixa.

Per a Compromís, l'herència econòmica que ha deixat l'anterior corporació municipal no ha de ser cap excusa i els actuals gestors de l'Ajuntament de Gandia han de buscar la fórmula per a reduir de manera dràstica la quantitat indecent de diners que la ciutat deu a l'ens comarcal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.