Política

El PP de Paiporta es declara incompetent al darrer plenari

Una xiulada de més de dues hores contra la taxa de l'aigua fa de teló de fons de la sessió

Cada sessió ordinària del Plenari que celebra la municipalitat paiportina, aporta noves claus per a comprendre la realitat dels grups polítics que el configuren i suposa una descoberta diferent sobre el procedir de l'alcalde Vicente Ibor davant segons quins temes.

En aquesta ocasió, l'alcalde ha hagut d'engolir-se l'opinió que el síndic portaveu dels socialistes paiportins, Josep Manrique, ha abocat respecte de la solució d'impagament d'unes factures a l'empresa Construccions Nagares i ha assegurat que, la municipalitat de Paiporta palesa un clar caràcter de manca d'eficàcia en la gestió del dia a dia "que no té control polític ni tècnic".

També s'ha topetat l'alcalde Ibor, amb l'escull interposat per la coalició Compromís, davant la contractació de Pilar Tamayo per al gabinet de premsa municipal, en considerar els denunciants que s'hi realitza de manera alegal.

Però, on s'ha vist a les clares el caràcter partidari del grup polític que sustenta la majoria absoluta de l'Ajuntament, ha estat davant la moció presentada per Compromís amb el suport dels socialistes, perquè s'inste Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, a congelar els preus de l'any passat i a no aplicar l'apujada que ja té vigència, i que agreuja l'estat de les economies de moltes famílies del poble. Els populars paiportins, s'han manifestat incompetents en aquesta matèria i han justificat el seu vot en contra en manifestar que no coneixen els comptes d'FGV.

També s'han declarat incompetents, a l'hora de tirar endavant amb la construcció de l'escola Rosa Serrano i d'instar la mateixa conselleria a que es facen les substitucions de mestres i professors necessàries.

La sessió s'ha desenvolupat sota l'escridoria d'un nombrós grup de ciutadans que han estat xiulant i protestant per l'aplicació i i cobrament de la taxa TAMER a la qual Ibor no han tingut cap maldecap en assegurar públicament que ell mateix l'havia votada a favor a l'ens metropolità.

La barra que té “il cavalieri”

Pere Rossell

A les sessions plenàries de l'Ajuntament de Paiporta paga la pena anar-hi, perquè hom viu en primera persona la capacitat que tenen les files conservadores, a voler fer creure la ciutadania que una mentida repetida mil vegades, pot esdevenir veritat a la que fa mil i una. En aquesta ocasió, casualment “il cavalieri” i el seu regidor d'educació, s'havien entrevista amb la nova consellera del ram, el dia d'abans a la pregunta formulada per un ciutadà. També casualment, havien rebut informació sobre una pregunta que anava a formular la coalició Compromís relacionada amb la contractació sospitosa de personal a l'ens comarcal on Ibor té un càrrec directiu.

Però el que més sobta és com “il cavalieri” és capaç d'amolar allò que se li acut sense ruboritzar-se i que ningú no li plante cara. No pot dir que el contracte de Tamayo és legal, quan té tots els boletos per no ser-ho i a més, voler embarcar en aquesta comèdia al secretari de la corporació. No és de rebut la manera d'embolicar que té cada tema que s'hi mostra i fer creure que ho està fent “tot” de categoria. Ni ell, ni cap persona que gestiona a la velocitat que es gestiona a un ajuntament pot pensar que és perfecte.

“Il cavalieri” té més barra que Ramonet, que sempre anava fumant de gorra i volia fer creure que no tenia ni un cèntim, però quan va fer el seu traspàs es va descobrir que tenia una armilla ben farcida. Ja es comença a veure's el caràcter marruller del president del consistori i d'alguns dels seus atlàters, que s'atreveixen a dir que, casualment un dia abans de feta la pregunta, la nova consellera havia adjudicat més de 700 substitucions de mestres al País Valencià. Un país que tan sols disposa de 542 pobles. Hi ha molta barra a la bancada de la dreta del consistori i ja comença a veure's com ací, la política que s'hi desenvolupa, és aquella que segueix la teoria de l'embolica que fa fort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Veneçuela

La UE acorda no reconèixer la “legitimitat democràtica” de Maduro

Barcelona
Guerra a Europa

Un avió de combat F-16 enviat pels Estats Units s’estavella a Ucraïna

Barcelona
Iran

L’ONU alerta que Teheran acumula cada vegada més urani enriquit

Barcelona
Guerra a Gaza

L’OMS anuncia un pacte amb Israel per vacunar contra la pòlio a la Franja

Barcelona
Europa

París i Londres acorden reforçar la cooperació sobre immigració irregular

Barcelona
Estats Units

ABBA reclama a Trump que no utilitzi la seva música per a la campanya

Barcelona
política

Rull visita Puigdemont i acusa el Suprem de posar traves a l’amnistia

barcelona
política

L’alcalde de Mataró es postula per presidir la FCM

mataró
societat

Eduard Sallent tornarà a la Regió Metropolitana Sud dels Mossos

barcelona