Política

tarragonès

El batlle d'Altafulla proposa convocar un referèndum

Alternativa Altafulla (AA) vol reconduir la situació de crisi política que s'està vivint a l'Ajuntament després que dissabte passat el seu soci de coalició, Solidaritat Catalana per la Independència (SI), decidís sortir de l'equip de govern local. L'alcalde, Fèlix Alonso (AA-E), que dilluns ja va instar SI a tornar al govern d'Altafulla, proposa ara convocar un referèndum vinculant perquè sigui la ciutadania qui decideixi “si vol o no formar part de l'Associació de Municipis per la Independència”. L'alcalde destaca que, tal com marcava el full de ruta del pacte de govern, facilitarà les eines perquè la ciutadania pugui decidir en conceptes d'autodeterminació.

redacció

BAIX EBRE

Reclamen la millora de la xarxa d'aigua a Jesús

Dos dels grups de l'oposició a l'Ajuntament de Tortosa, el PSC i ICV, s'han pronunciat sobre l'incident amb l'abastament d'aigua al poble de Jesús, des que divendres passat es va decretar la prohibició de consumir-la per beure o cuinar. Tots dos grups han exigit a l'empresa Aigües de Tortosa que, més enllà de solucions d'emergències, destini una part de la inversió prevista per enguany a dur a terme la connexió entre Jesús i Tortosa per garantir el subministrament de manera definitiva. El grup municipal del PSC ha denunciat que els protocols de comunicació i transparència no han estat els adients, i ha exigit responsabilitats a l'alcalde sobre la gestió del problema.

ACN



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.