Política

figueres

L'Alt Empordà se suma al corrent sobiranista

La comarca de l'Alt Empordà s'ha sumat al corrent sobiranista, formant part com a secció local de l'Assemblea Nacional Catalana, que treballa per la independència de Catalunya i que sorgeix del moviments de les consultes sobiranistes.

Unes 300 persones van assistir divendres a la presentació de l'ANC al vespre al remodelat teatre de la Catequística de Figueres. La Junta de l'ANC Alt Empordà valora “molt positivament l'èxit d'assistència” de la presentació, acte que va omplir la Cate.

L'acte, que va ser presentat pel periodista Santi Coll, va tenir la intervenció de Dani Abad, en representació de les Consultes per la Independència, de l'exconseller Narcís Oliveras, l'historiador Jaume Sobrequés, el sindicalista Camil Ros i l'escriptora Isabel Clara-Simó. També van intervenir l'alcalde de Figueres, Santi Vila, i el de Sant Pere Pescador, Jordi Martí. Jaume Soler, membre del Secretariat de l'ANC, va animar el públic a sumar-s'hi. En l'acte hi van haver les actuacions de Josep Tero, Joanjo Bosk i el guitarrista Albert Oliva. Finalment, Carles Coll va cloure l'acte i el públic va cantar Els segadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.